Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 25. oktobar

Dnevni horoskop za utorak 25. oktobar

Dnevni horoskop za utorak 25. oktobar – OVAN

Dnevni horoskop za utorak 25. oktobar

Posao: Ovnu je oprez neprirodno stanje i teško se snalazi u taktikama i diplomatiji. Napregnućete sve svoje vijuge kako bi ste izbjegli oštre poslovne krivine. Smanjite brzinu i pazite šta kome pričate.

Ljubav: U ljubavi vas čeka istovremeno nezaboravan i krajnje izazovan dan. Spremni ste da učinite baš sve, a ovog puta će se to od vas i očekivati.

Zdravlje: Zadržavanje vode u organizmu.

 

 

BIK

Posao: Imate dovoljno energije da privedete kraju i najizazovnije projekte. Izuzetno plodonosan dan daće vam optimizam. Ne zaboravite na detalje, jer samo jedan može pokvariti kompletnu zamisao.

Ljubav: Jedan dio dana bićete pod stresom, i zato svaki slobodan trenutak potrošite na sportske aktivnosti. Spremni ste za novu ljubav.

Zdravlje: Bolovi u zglobovima.

 

 

 

 

BLIZANCI

Posao: Zauzdaćete sve poslovne situacije koje su se otele kontroli. Kada treba prezentovati djelimične uspjehe i kamuflirati ih u fantastična dostignuća nema vam premca.

Ljubav: Još kada bi ste nešto slično uspjeli da ponovite na kućnom planu, gdje bi vam bio kraj? Porodica i partner će stalno preispitivati vaše postupke.

Zdravlje: Oprez u saobraćaju.

 

 

 

RAK

Posao: Dugo i mučno preispitivanje svih aspekata vaše sposobnosti bliži se kraju. Napokon ćete dosegnuti toliko željeni duševni mir, najviše zahvaljujući vašim prijateljima.

Ljubav: Njihova toplina i razumijevanje otvoriće u vama vrata samopouzdanju i optimizmu. Shvatićete ljepotu svakodnevnog života i malih rituala sreće.

Zdravlje: Upala pluća.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh