Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 21. mart

Dnevni horoskop za utorak 21. mart

Dnevni horoskop za utorak 21. mart

Koji znak će danas biti posebno osetljiv, ko treba da naučiti da postavi granice, a ko uživa u naletu intelektualne energije?

Konjunkcija Mjeseca i Neptuna može da vas učini sanjivim i pasivnim. Prija vam usamljenost, kao i kreativno izražavanje. Mjesec je u sekstilu sa Plutonom, ovaj tranzit budi vašu sentimentalnu prirodu, piše Sensa.

Uživate u avanturama i ekstremnim akcijama. Vaš emocionalni život je veoma karakterističan. U vama se budi želja za putovanjem. Možda ćete proći kroz pozitivnu transformaciju uma. Poslovi oko poreza i zajedničkih finansija imaće pozitivan ishod.

 

Mjesec u Ovnu nas pretvara u snop energije i daje nam povjerenje u sopstvene vještine. Ponašamo se spontano, ali i odgovorno, i imamo bistar, oštar um. Sa elanom započinjemo nove projekte i imamo visoku asertivnost. Sada je najbolje vrijeme da se pozabavite teškim stvarima.

 

 

Dnevni horoskop za utorak 21. mart – Ribe

 

Trenutno imate samo jednu nogu u “stvarnom svijetu”. Snovi sada mogu biti proročki. Pravo je vrijeme za zavodljivu romansu.

 

 

 

Vodolija

Budite spremni za promjenu planova ili iznenadno putovanje. Ne želite da budete uhvaćeni nespremni. Ljudi rado slušaju vaše prijedloge.

 

 

 

Jarac

Osjećate se kao da pravite uzbudljive planove, jer je vaša mašta trenutno u preopterećenju. Uživajte u naletu intelektualne energije. Danas ćete učestvovati u zanimljivim razgovorima.

 

 

 

Strijelac

Duhovno istraživanje i učenje vas uzbuđuju. Danas imate nerealna očekivanja od vašeg braka ili značajne ljubavne veze.

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh