Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 17. oktobar

Dnevni horoskop za utorak 17. oktobar

Ovan – Dnevni horoskop za utorak 17. oktobar

Dnevni horoskop za utorak 17. oktobar

Posao: Imaćete neke izvore informacija koje će vas iznervirati, imaćete probleme u dogovorima, sa papirima, mogući su problemi sa promjenama planova u posljednjem trenutku.

Ljubav: Trebalo bi da ovaj dan obojite nijansama pozitivne energije, pogodne za jasne, konkretne korake i promjene na bolje.

Zdravlje: Vodite računa o imunitetu.

 

 

Bik

Posao: Naporan dan je pred Bikovima. Iako ćete imati podršku i bliskih saradnika i nadređenih uglavnom će sve ići usporeno i imaćete osjećaj da stojite u mjestu.

Ljubav: Iskoristite povoljne aspekte i radite na poboljšanju vaše veze, budite opušteni, družite se, širite krug prijatelja, jednom rečju uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Blizanci

Posao: Možete da očekujete nove poslovne prilike, ponude o kojima i te kako vrijedi razmisliti. Da li ćete ih iskoristiti ili ne to zavisi od vas i od toga koliko ste u mogućnosti da se novom poslu ili projektu posvetite.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, prostora za nova dešavanja i fina poznanstva biće više, a posebno bi moglo biti zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je zauzeta ili na neki način teško dostupna.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Nećete moći mnogo uticati na kompletnu situaciju danas, ostaje da budete strpljivi i uporni u realizaciji svog dijela posla, sa akcentom na povremenom prilagođavanju.

Ljubav: Odgovaralo bi vam da promjenite dnevnu rutinu, da više izlazite i vodite aktivniji društveni život.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe, piše Astroputnik.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh