Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 14. novembar

Dnevni horoskop za utorak 14. novembar

Lav – Dnevni horoskop za utorak 14. novembar

Posao: Ispoštujte sebe i druge, provjerite najvažnije detalje u vezi novih ideja, dobro izvagajte argumente za i protiv, pa tek onda preduzmite konkretne korake.

Ljubav: Dobro odmjerite odluke i poteze, kako ne bi zakomplikovali finu aktuelnu situaciju na ljubavnom polju. Trenutno ste u malo lošijoj fazi, ali će i to proći.

Zdravlje: Dovoljno se relaksirajte.

 

 

 

Djevica

Posao: Za očekivati je da sami sebi nabijete pritisak forsiranjem starih, provjerenih ali pomalo prevaziđenih ideja.

Ljubav: Ukoliko namjeravate da napravite neki novi konkretan korak u sferi ljubavi, bilo bi dobro da prvo provjerite značaj nedorečenih stvari iz prethodnog perioda.

Zdravlje: Pad energije.

 

 

 

Vaga

Posao: Najvjerovatnije nećete biti u poziciji da bilo šta okrenete u svoju korist, pa će najbolje proći one Vage koje akcenat stave na šarmantno, diplomatsko sklapanje kompromisnih dogovora.

Ljubav: Potrudite se da nerviranje zbog simboličnog izbacivanja iz lične zone komfora ne preusmjerite na dragu osobu.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

 

 

Škorpija

Posao: Ukoliko razmišljate ili radite na intenziviranju promjena na poslovnom planu, savjet je da budete strpljivi i radite korak po korak. Vrijeme je na vašoj strani.

Ljubav: Prilično miran dan očekuje vas danas na ljubavnom planu, što ne znači da treba da ostanete pasivni ukoliko iskrsne neko novo zanimljivo poznanstvo.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, piše Astroputnik.com.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh