Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 12. april

Horoskop

Ovan

Sadašnja situacija ukazuje na to  da je neophodno da usporite tempo. Posvetite se planiranju i osmišljavanju nove strategije. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju jednu neodoljivu Vagu. Moguća je ljubav na prvi pogled. Problem sa bubrezima, upalom bešike.

 

 

 

Bik

Odložite važne odluke i potpisivanje sporazuma za neki drugi period. U suprotnom, mogli biste pretrpjeti veliku štetu. Očekuje vas romantičan izlazak sa partnerom. Slobodni Bikovi mogu biti fascinirani jednom fatalnom Škorpijom. Osjetljivost grla. Izbjegavajte gazirana pića, alkohol.

 

 

 

Blizanci

Sadašnji planetarni aspekti imaju poseban uticaj na vas. Neophodno je da ponovo isplanirate svoje aktivnosti i odložite krupne odluke. Blizanci koji su u braku planiraju proširenje porodice. Problemi sa sinusima, koji traje duže vrijeme. Konsultujte se sa otorinolaringologom.

 

 

 

Rak

Današnji akcenat je na finansijama. Očekuje vas isplata nekog zaostalog dugovanja prema vama,  kao i novac od nekog osiguranja. Nalazite se u iskušenju da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Čuvajte se skandala. Vaša pozitivnost privlači i druge, nepoznate osobe.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Sedmični horoskop od 11.4. do 17.4.2022.

Stranice: 1 2 3


Komentari

Na vrh