Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 09. juli

Ovan – Dnevni horoskop za utorak 09. juli

Dnevni horoskop za utorak 09. juli

Posao: Povremeni naleti radne energije i adrenalina, daće danas Ovnovima  lijepe mogućnosti za dobre poslovne uzlete. Moguće je da vam pristigne i nova poslovna ponuda.

Ljubav: Pokušajte da se više opustite i prepustite, i da ne igrate toplo-hladno, jer nema potrebe za bilo kakvim trikovima. Pravi je čas da se zaljubite. Sretno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao:  Solidan radni dan mogu očekivati najtipičniji predstavnici Bikova, prije svega u segmentu pokretanja realizacije novih poslovnih ideja gdje vas očekuje liderska uloga.

Ljubav: Veoma važan susret, a najvjerovatnije i sadržajan razgovor  za očekivati je da tokom ovog dana pokrenete sa novom simpatijom.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Blizanci

Posao: Ideja i novih kombinacija u glavi tipičnih Blizanaca danas bi trebalo da ima na pretek, a bar jedna bi mogla i da zaživi.

Ljubav: Vi budite zaduženi za dobru zabavu, smijeh i opuštenost, a sve ostalo će doći samo po sebi. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Iako bi mogle da vas sačekaju neke dodatne aktivnosti na poslovnom planu, razloga za zabrinutost ne bi trebalo da bude.

Ljubav: Otvaraju se mogućnosti i za kraće avanture, ali i za ozbiljnija dešavanja na polju ljubavi,  sve zavisi od vašeg trenutnog statusa i raspoloženja.

Zdravlje: Hronične tegobe sa respiratornim organima, piše astroputnik.com

Na vrh