Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 03.10.2023.

Dnevni horoskop za utorak 03.10.2023.

Lav – Dnevni horoskop za utorak 03.10.2023.

Posao: Važne informacije koje ste čekali sada vam dolaze i mogu vam pomoći da razrešite neka pitanja koja su vas mučila i napravite poslovni preokret. Moguća je i iznenadna nova poslovna ponuda.

Ljubav: Potrudite se da radite na svom odnosu i ubacite neke nove momente i ulepšate postojeću priču, sada je pravi trenutak za to.

Zdravlje: Odlično.

 

 

Djevica

Posao: Iako bi mogle da vas sačekaju neke dodatne aktivnosti na poslovnom planu, noviteti, razloga za zabrinutost ne bi trebalo da bude. Uspjeće da se izborite sa svim izazovima.

Ljubav: Ako je odnos pretrpio neke turbulencije u prethodnom periodu, sada mnogo lakše možete srediti situaciju zajednički.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

 

 

Vaga

Posao: Nove poslovne ponude vam se mogu otvoriti tamo gdje najmanje očekujete, pa morate biti skoncentrisani i spremni za akciju u svakom trenutku.

Ljubav: Težak dan je za partnerske odnose, jer druga strana nema razumijevanja za vaše probleme što daje međusobnu neusklađenost.

Zdravlje: Odlično.

 

 

Škorpija

Posao: Vrlo dobar radni dan nalazi se pred Škorpijama, a neko bi mogao danas i da vam ponudi dobar poslovni predlog ili dogovor i na taj način vas pogura u pravom smjeru.

Ljubav: Zajednički trenuci treba da su vam na prvom mjestu, jer sada toliko toga pozitivnog možete jedno drugom pružiti na veliko zadovoljstvo.

Zdravlje: I dalje vam pluća mogu biti vrlo osjetljiva, piše Astroputnik.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh