Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 4. mart

Dnevni horoskop za subotu 4. mart

Dnevni horoskop za subotu 4. mart

Koje znakove Zodijaka očekuje sreća u ljubavi, a ko treba da pazi da ne upada u bespotrebne konfliktne situacije?

 

 

Dnevni horoskop za subotu 4. mart – Ovan

 

Danas je akcenat na savršenoj organizaciji, jer se mogu javiti problemi zbog prevelikog broja obaveza ili povećanog obima posla. Slobodni Ovnovi mogu da iskuse ljubav na prvi pogled jer su danas uticaji planeta takvi da stvaraju zapaljivu atmosferu. Ljubavne varnice aktiviraće se i za one koji su u vezi. Dobro se osjećate.

 

 

 

Bik

Značajan priliv finansija prije svega je odraz mudrih poslovnih poteza. Danas ćete biti u svom elementu, pa ćete uspješno okončati rad na nekom velikom projektu. Stabilizacija na ljubavnom planu očekuje Bikove koji su u vezi ili u braku. Slobodni Bikovi mogu upoznati neodoljivu osobu u znaku Škorpije ili Vage. Nadutost.

 

 

 

Blizanci

Uspjeh vas očekuje na finansijskom planu, pa danas možete očekivati čak i neke zakašnjele uplate. Nezaposleni Blizanci mogu dobiti sjajnu poslovnu ponudu. Danas vas očekuje uzbudljiv dan na ljubavnom planu. Postoji velika mogućnost strasne ljubavne avanture zasnovane na neodoljivoj fizičkoj privlačnosti. Nervoza.

 

 

 

Rak

Ukoliko planirate da započnete privatni biznis, planete su vam izuzetno naklonjene. Očekuje vas početak poslovne saradnje sa nekim prijateljima. Slobodni Rakovi mogu da očekuju ulazak u vezu sa osobom u znaku Jarca ili Bika. Ta avantura može se ubrzo pretvoriti u nešto mnogo više. Variranje pritiska

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh