Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 29. oktobar

Dnevni horoskop za ponedjeljak 01.05.2023.

Dnevni horoskop za subotu 29. oktobar – OVAN

Dnevni horoskop za subotu 29. oktobar

Početak nove poslovne saradnje ili prelazak na novo radno mjesto obilježiće ovaj period. Moguće je unaprijeđenje. Početak nove veze ispuniće vas novim ljubavnim elanom. Izuzetno povoljan period za ljubav. Posvetite se svom hobiju kako bi vas to što više okupiralo i pomoglo da prevaziđete situacije koje vas opterećuju.

 

 

 

BIK

Nezaposlene Bikove očekuje atraktivna poslovna ponuda, ali će mnogo toga zavisiti od vaše prezentacije. Finansijski uspjeh. Ukoliko ste slobodni, izlazak sa prijateljima donijeće vam priliku da upoznate svoju srodnu dušu. Zdravlje vam je na prvom mjestu, pa ste se i bacili na nov režim ishrane.

 

 

 

BLIZANCI

Prekid jedne poslovne saradnje i početak potpuno novog poslovnog partnerstva. Finansijski napredak. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom. Očekuje vas romantičan ljubavni sastanak. Vrijedni ste i uporni, ali ste zbog toga i umorni. To dovodi i do pada imuniteta.

 

 

 

RAK

Ključ uspjeha za vas je da sprovedete velike promjene u organizaciji i načinu rada. To je ključ i finansijskog uspjeha. Slobodni Rakovi mogu da uđu u vezu s osobom koja se kasnije može pokazati kao problematična. Posjetite ljekara i odradite detaljne analize.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

TJEDNI HOROSKOP od 24.10. do 30.10.2022.

 

Stranice: 1 2 3

Na vrh