Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 29. jun

Dnevni horoskop za subotu 29. jun

Ovan – Dnevni horoskop za subotu 29. jun

Dnevni horoskop za subotu 29. jun

Posao: Dosta energije vam danas curi mimo kontrole, pa je zbog toga važno da najtipičniji Ovnovi, prije svega rade polako i strpljivo, jednu po jednu stvar.

Ljubav: Bilo bi lijepo da ovaj dan iskoristite za mala ali konkretna djela u sferi ljubavi.  Ne skrivajte svoja osjećanja.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Bik

Posao: Povoljan  je dan da najtipičniji predstavnici Bikova obave neke važne poslovne razgovore ili se pozabave sklapanjem novih dogovora.

Ljubav: Ovo je solidan dan da provjerite neke važne detalje u sferi ljubavi, ili razmislite o podizanju aktuelne partnerske priče na viši nivo.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Više stvari interesovaće tipične Blizance tokom ove subote. Može i sve po malo, ali ukoliko odredite prioritete veća je vjerovatnoća da budete uspješniji.

Ljubav: Fine, lagane priče, flert i eventualno poneka opuštena akcija bez velikih pretenzija, vrlo su izvjestan scenario kada su današnja ljubavna dešavanja u pitanju. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Evo prilike da se Rakovi opuste i obave samo ono najhitnije od obaveza, a sve ostalo može i da sačeka.

Ljubav: Iskoristite dobro raspoloženje i posvetite se nekoj zajedničkoj aktivnosti sa dragom osobom, prijaće vam svaki zajednički trenutak.

Zdravlje: Odlično, piše astroputnik.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Lav – Dnevni horoskop za subotu 29. jun

Posao: Iako će tipični Lavovi biti raspoloženi za realizaciju brojnih ideja, nemojte ništa forsirati. Podijelite obaveze i odgovornost, biće lakše i efikasnije.

Ljubav: Prilično buran dan možete očekivati u sferi ljubavi. Malo zbog vaših neispunjenih velikih očekivanja, a nešto više zbog  ponašanja drage osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Stranice: 1 2

Na vrh