Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 15. oktobar

Dnevni horoskop za nedjelju 3. mart

Dnevni horoskop za subotu 15. oktobar – OVAN

Dnevni horoskop za subotu 15. oktobar

Ovaj dan donijeće vam teške poslovne pregovore, ali ćete ipak, na kraju pronaći kompromisno rješenje. Ozbiljan razgovor s partnerom u vezi s onim što vam smeta već duže vrijeme konačno će dati dobre rezultate. Sada bi vas sladak kućni ljubimac odobrovoljio, bili biste pozitivniji.

 

 

 

BIK

Planetarni aspekti vam donose pojačanu energiju i elan da sve završite u roku. Napredak u karijeri. Opterećuju vas neki događaji iz prošlosti, jer je odnos između vas i partnera pun nedorečenosti. Ukočenost vratnog dijela kičme, smanjuje vam rotaciju vrata.

 

 

 

 

BLIZANCI

Zastoj na platnom prometu usporava tempo vašeg poslovanja. Oslonite se na timski rad i ne žurite s odlukama. Predstoji vam zanimljivo poznanstvo sa osobom u znaku Strijelca ili Vodolije. Početak ljubavne avanture. Problem sa bubrezima ne trebate zanemariti.

 

 

 

 

RAK

Ovaj period najavljuje vam nove elemente u poslovanju. Možete započeti dugoročnu poslovnu saradnju i potpisati ugovor. Slobodni Rakovi mogu se razočarati u svog potencijalnog novog partnera. Promjenljivost raspoloženja, od pozitivizma do melanholije.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

TJEDNI HOROSKOP od 10.10. do 16.10.2022.

Stranice: 1 2 3

Na vrh