Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 13. april

Dnevni horoskop za subotu 13. april

Lav – Dnevni horoskop za subotu 13. april

Posao: Većina tipičnih Lavova ovaj dan bi zasluženo mogla da iskoristi i posveti se adekvatnoj relaksaciji i odmoru.

Ljubav: Bilo bi lijepo da relaksirano provedete dan i u sferi ljubavi – ukoliko nemate neki konkretniji prijedlog za akciju.

Zdravlje: Promjenljivo raspoloženje.

 

 

Djevica

Posao: Djevice bi ove subote mogle da se pozabave sređivanjem zaostalih formalnosti iz prethodnog perioda. Moguće je odlaganje nekog dogovora, ali ne sikirajte se, riješiće se sve pozitivno na kraju.

Ljubav: Današnja potencijalna razmimoilaženja u komunikaciji sa voljenom osobom pokušajte da izbjegnete strpljenjem i kompromisima.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Vaga

Posao: Vrlo dobar i uspješan radni dan mogle bi da imaju osobe rođene u znaku Vage, posebno na polju kreativnosti. Pustite mašti na volju danas.

Ljubav: Obratite pažnju na priče rekla-kazala, odnosno na neargumentovane i zlurade komentare, koji stižu od osoba koje vam inače nisu naklonjene.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

 

 

Škorpija

Posao: Škorpije bi ovu subotu mogle da iskoriste da sa smanjenim tempom radnih aktivnosti više vremena posvete sebi i adekvatnom odmoru.

Ljubav: Evo jednog dana kada vam više pozitivnih okolnosti može ići na ruku da provedete fine momente sa voljenom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše astroputnik.com

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh