Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 1. jun

Dnevni horoskop za subotu 1. jun

Ovan – Dnevni horoskop za subotu 1. jun

Dnevni horoskop za subotu 1. jun

Posao: Ova subota nije najpovoljnija za sklapanje dogovora ili kraća službena putovanja jer su moguća odlaganja, kašnjenja.

Ljubav: Ono što vas može izmamiti napolje je poziv nove simpatije na druženje. Uživajte.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Bik

Posao: Nema razloga za previše mozganja i trošenja vremena na profesionalne zadatke. Ako ima nešto nedovršeno, biće bolje da sačeka do početka sljedeće radne sedmice.

Ljubav: Relativno miran i sasvim korektan dan imaće svi oni koji žele da se posvete negovanju postojećih lepih partnerskih odnosa.

Zdravlje: Promjenljivo raspoloženje.

 

 

Blizanci

Posao: Ukoliko se dobro organizujete i napravite valjan plan, imaćete vremena za odmor, ali i da odradite neke sitnije poslove koji vam se razvlače duže vremena unazad.

Ljubav: Nije baš neki naročito povoljan dan za bitna pozitivna dešavanja na planu ljubavi, ali jeste dobar da malo podrobnije preispitate svoju aktuelnu situaciju u ovoj sferi.

Zdravlje: Moguća nervoza, napetost.

 

 

Rak

Posao: Više lijepih poslovnih ideja nalazi se u vašoj glavi, pa nije loš dan da nešto i pokrenete. Ali nema razloga za bilo kakvo forsiranje.

Ljubav: Slobodni Rakovi, imate više mogućnosti za nova poznanstva i druženja sa suprotnim polom, počev od prijatelja, preko društvenih mreža do tajnih simpatija.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh