Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 09. april

Ovan

Ovaj dan i dalje vam stvara neke prepreke i zastoje. Primjenite rezervni plan i improvizujte rješenja na timskom nivou. Slobodni Ovnovi mogu da se zaljube na prvi pogled u jednu Vagu ili Blizanca. Prija vam umjerena fizička aktivnost i druženje sa ljudima.

 

 

 

Bik

Finansijski dobitak će zavisiti od nekog kompromisnog rješenja u dogovoru sa poslovnim partnerom. Očekuje vas veoma važan razgovor sa partnerom i riješenje jednog bitnog porodičnog problema. Generalno vam je probava osjetljiva pa treba da pazite na ishranu ali nema naglašenih većih i ozbiljnijih tegoba.

 

 

 

Blizanci

Današnja neaktivnost usporava vaš uobičajeni tempo rada. Ovaj problematičan period prebrodićete uz pomoć vašeg tima saradnika. Obnovićete komunikaciju sa osobom iz vaše prošlosti. Sada ste skloni većoj potrebi za slatkišima, pa povedite računa o unosu šećera. Svakako povedite računa o ishrani.

 

 

 

Rak

Promjena u timu saradnika može da se pokaže kao ključno rješenje za zastoj u vašem poslovanju. Finansijski dobitak. Vrijeme provodite u toplini svog doma i porodice. Pred vama je zanimljivo zajedničko putovanje. Možete da očekujete da će vam prijati bavljenje sportom i fizičkom aktivnošću.

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećosj stranici …

Stranice: 1 2 3


Komentari
Na vrh