Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 09.09.2023

Dnevni horoskop za subotu 09.09.2023

Strijelac – Dnevni horoskop za subotu 09.09.2023

Posao: Strijelci, ukoliko želite da se usavršavate i dodatno edukujete, pravi je trenutak da počnete da radite na tome.

Ljubav: Ubacite u svoj dnevni raspored i vrijeme za svoju voljenu osobu. Ne dozvolite da se osjeća zapostavljeno zbog vaših obaveza.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

 

 

 

Jarac

Posao: Konačno danas možete napraviti jedan vrlo dobar i povoljan dogovor ili obaviti razgovor o nekom važnom projektu koji je bitan za vaše buduće poslovanje.

Ljubav: Tenzije i nezadovoljstvo trebalo bi danas da popuste u vašim partnerskim odnosima. Pokažite samo malčice više razumijevanja prema vašoj voljenoj osobi i sve će biti dobro.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

 

Vodolija

Posao: Vodolije, danas vam puno može pomoći neko od starijih saradnika ili osoba iz prošlosti sa kojom ste nekada lijepo sarađivali i to treba da iskoristite.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi može se reći da kao da i niste. Fokus vam je na totalno drugim sferama i to nije dobro. Barem se vi malčice potrudite.

Zdravlje: Pojačajte kretanje, fizičke aktivnosti, i boravak u prirodi.

 

 

 

Ribe – Dnevni horoskop za subotu 09.09.2023

Posao: Ova subota ne bi trebalo da vam donese veće probleme i izazove ukoliko imate poslovnih obaveza. Dan svakako treba da iskoristite i za druženje sa prijateljima, izlazak i opustite se.

Ljubav: Slobodne Ribe bi trebalo da uživaju u novim poznanstvima, moguće su i nove ljubavne priče u najavi. Ono što je bitno – pokušajte da početak veze prolongirate za kraj mjeseca.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak, piše Astroputnik.

Stranice: 1 2 3

Na vrh