Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 06. juli

Dnevni horoskop za subotu 06. juli

Ovan – Dnevni horoskop za subotu 06. juli

Dnevni horoskop za subotu 06. juli

Posao: Nema odmora prvog dana vikenda za tipične Ovnove. Poradite na svojim ambicioznim planovima i pripremite slijedeće korake.

Ljubav: Potencijalno lijep dan vas očekuje i na polju ljubavi. Uživajte u pažnji koju vam posvećuje vaša draga osoba. Mogli biste da uzvratite i nekim finim poklonom.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Ukoliko je ostalo nešto od nezavršenih obaveza od prethodnih dana, mogli biste to danas da okončate i ostatak dana posvetite se prijeko potrebnom odmoru.

Ljubav: Ukoliko ste razmišljali o nekim bitnim odlukama i promjenama, evo prilike za konstruktivan razgovor sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Budite umjereni u konzumiranju vaše omiljene hrane i pića.

Blizanci

Posao: Veoma povoljan dan očekuje tipične Blizance, posebno ukoliko su u pitanju dugoročni planovi i dogovori, od bitnog značaja za prije svega vaše vlastite interese.

Ljubav: Moguće poznanstvo sa novom interesantnom osobom na neobičnom mjestu, moglo bi da zagolica vašu maštu. Uživajte u finoj i opuštenoj konverzaciji za početak.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Rakovi i ovog prvog dana vikenda će neumorno raditi, nema razloga da žurite, sve što ste zamislili, imate realne šanse da na vrijeme i postignete.

Ljubav: Moguće poznanstvo sa sasvim novom interesantnom i na neki način tajnovitom osobom.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće, piše astroputnik.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh