Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 02. april

Ovan

Oprezno sa novom poslovnom saradnjom. Nezaposleni Ovnovi mogu dobiti odličnu novu poslovnu ponudu. Slobodni Ovnovi nalaze se pred novim početkom. Ovnovi koji su u vezi prolaze kroz test fazu, jer može doći do nepovjerenja. Tahikardija, obratite se kardiologu.

 

 

 

Bik

Očekuju vas važne vijesti iz inostranstva. Pred vama je uspješan period ukoliko se vaš posao zasniva na saradnji sa inostranstvom. Danas možete preduzeti zajedničko putovanje sa partnerom. Dolazi do sve većeg zbližavanja. Hormonalni disbalans.

 

 

 

Blizanci

Danas će vam sve daleko lakše polaziti za rukom. Iskoristite naklonost planeta jer vam pravi poslovni potez može donijeti značajan dobitak. Blizanci koji su u vezi mogu očekivati ozbiljan razgovor sa partnerom. Riječ je o krizi povjerenja. Povedite računa o urogenitalnom sistemu.

 

 

 

Rak

Iskoristite povoljne aspekte jer vam pravi poslovni potez može donijeti značajan finansijski napredak. Pojačan magnetizam učiniće da privlačite pažnju suprotnog pola na svakom koraku U iskušenju se mogu naći i oni Rakovi koji su u vezi. Problem sa štitnom žlijezdom.

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3


Komentari
Na vrh