Horoskop

Dnevni horoskop za subota 25. februar

Dnevni horoskop za subota 25. februar

Dnevni horoskop za subota 25. februar

Kome će današnji dan biti povoljan za velike stvari, a ko ne treba da dozvoli da ga mišljenja drugih sabotiraju?

Glavni aspekt dana je konjunkcija Meseca i Urana. Ovaj tranzit može izazvati nedostatak unutrašnje ravnoteže i neobične navike. Međutim, u vašem životu mogu se pojaviti i romantične ljubavne veze, piše Sensa.

Period je povoljan za druženje sa porodicom i prijateljima. Trenutno su moguće oscilacija sa novcem, pazite kako trošite.

 

 

Dnevni horoskop za subota 25. februar – Ribe

 

Ribe će ovog dana moći da se nose sa svim, čak i sa najtežim zadacima. Možete promijeniti dnevnu rutinu – dobro će vam doći. Možda je vrijeme da odete u teretanu ili fitnes centar i započnete zdravu ishranu. Harmonija vlada u ličnom životu.

 

 

Vodolija

Vodolije na ovaj dan treba da pokažu više istrajnosti i objektivno procijenite situaciju, sigurno ćete moći da postignete uspjeh i uvjeriti se da ste na dobrom putu.

 

 

 

Jarac

Jarčevi mogu da rade prijatnije stvari. Idite u kupovinu, napravite potrebne kupovine. Ne kupujte nešto što nećete na kraju iskoristiti.

 

 

 

Strijelac

Energetski resursi Strijelca u ovom trenutku će biti najbolji. Aktivni ste i planirate najgrandioznije događaje. Slušajte savjete drugih: biće vam korisni. Nemojte da pozajmljujete novac bez potrebe.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh