Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 5. jun

Dnevni horoskop za srijedu 5. jun

Ovan – Dnevni horoskop za srijedu 5. jun

Dnevni horoskop za srijedu 5. jun

Posao: Očekuju vas promjene na dnevnom nivou koje nećete baš tako lako moći da ispratite jer nećete pravovremeno saznati za njih i to vas može naljutiti i stvoriti vam dodatni pritisak.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, ostavljate utisak na svakom koraku, pa ne bi trebalo da imate problema da uspostavite komunikaciju sa osobom koja vas privlači.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Bik

Posao: Možete imati problema sa dokumentima i ugovorima. Dobro pregledajte sve stavke i ispravite greške na vrijeme, sve je rješivo.

Ljubav: Možda ćete pokušati da otpočnete neke teme koje su vam od važnosti, ali druga strana vas ili neće čuti ili neće razumijeti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

 

 

Blizanci

Posao: Potrudite se da se previše ne rasplinete kao po običaju i da mnogo vremena i energije ne potrošite da bi završavali započete stvari.

Ljubav: Ne dozvolite da se nervoza i tenzije uvuku u vaš odnos zbog toga što vam je fokus više na poslovnoj sferi.

Zdravlje: Napetost, stres.

 

 

Rak

Posao: Mogu vam se potkrasti greške jer trenutno baš i niste nešto naročito fokusirani. Obratite pažnju naročito na papirologiju, formalnosti da nešto ne zabrljate.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da svoje promjenljivo raspoloženje prenosite na ljubavnu sferu. Preusmjerite energiju na dobre stvari.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh