Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 29. maj

Dnevni horoskop za srijedu 29. maj

Ovan – Dnevni horoskop za srijedu 29. maj

Dnevni horoskop za srijedu 29. maj

Posao: Biće vam potrebna podrška drugih, što bi svakako trebalo iskoristiti, posebno ukoliko želite da pokrenete nešto novo.

Ljubav: Slobodni Ovnovi, mjesto za upoznavanje je vezano za poslovne okolnosti, ali je moguće i da na neki čudan, neobičan način nova osoba dođe do vas.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Imaćete osjećaj da ste toliko pritisnuti sa svih strana da biste najradije sklonili sve koji vam se suprotstavljaju.

Ljubav: Potrudite se da da više vremena posvetite partneru, smanjite obaveze i pokušajte da nađete prostor samo za vas dvoje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Blizanci

Posao: U napetim trenucima zadržite smirenost i fokusiranost. Budite spremni da prihvatite sve izazove i promjene situacija.

Ljubav: Iz više uglova današnja dešavanja u sferi ljubavi donose vam potencijalna prijatna iznenađenja, naročito ako ste u stabilnim partnerskim odnosima.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

 

 

Rak

Posao: Tokom ovog radnog dana tipične predstavnike ovog sazvježđa i dalje očekuje dosta posla i povećan obim radnih obaveza. Timski rad mogao bi da bude veoma koristan.

Ljubav: Jedan od boljih i pozitivnijih dana nalazi se pred onim Rakovima koji imaju u planu da prijatno iznenade voljenu osobu.

Zdravlje: Pojačana nervoza, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh