Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 28. februar

Dnevni horoskop za srijedu 28. februar

Ovan – Dnevni horoskop za srijedu 28. februar

Dnevni horoskop za srijedu 28. februar

Posao: Bez nekih kapitalnih promjena na vašem poslovnom planu danas. Više pažnje posvetite taktički mudrijem ličnom organizovanju i podjeli posla i odgovornosti.

Ljubav: Pripadnici ovog sazvježđa mogli bi da očekuju makar jednu intrigantnu ljubavnu situaciju. Uživajte u flertu i opuštenoj priči, a za nešto više biće potrebno više truda.

Zdravlje: Sasvim solidno.

 

 

Bik

Posao: Pojačan obim posla mogli bi da očekuju Bikovi danas i sve bi moglo da liči na mali haos. Očekuje vas dosta papiroloških zavrzlama, pa strogo vodite računa o dokumentima koje potpisujete.

Ljubav: Moguće je da dođe do razmimoilaženja u stavovima, prije svega, zbog vaše moguće pretjerane sumnjičavosti na koju druga strana možda uopšte neće ni reagovati.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

 

 

Blizanci

Posao: Neki ishitreni potezi i odluke vam se sada zaista ne preporučuju. Nove okolnosti zahtjevaće dosta strpljenja i taktičnosti ukoliko želite da vas zaobiđu velike komplikacije.

Ljubav: Gotovo sve okolnosti na polju ljubavi tokom ovog dana trebalo bi da vam idu u prilog. Uživajte u svemu što vas čini zadovoljnim u sferi ljubavi.

Zdravlje: Unosite više vitamina, jačajte imunitet.

 

 

Rak

Posao: Ne možete na sto strana odjednom jer će vam takav način funkcionisanja samo donijeti ili greške ili polovično odrađene poslove. Zatržite pomoć na vrijeme.

Ljubav: Vrlo je moguće da vas nekim zanimljivim prijedlogom prijatno iznenadi draga osoba.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh