Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 26. oktobar

Dnevni horoskop za srijedu 26. oktobar

Dnevni horoskop za srijedu 26. oktobar – OVAN

Dnevni horoskop za srijedu 26. oktobar

Nesuglasice između vas i nadređenog danas mogu da budu izvor stresa za vas. Čuvajte se manipulativnih ljudi. Očekuje vas ljubavna romansa na putovanju. Pa ipak, potrudite se da partnera sagledate realnije. Bavite se fizičkom aktivnošću i radite na poboljšanju imuniteta.

 

 

 

BIK

Glavna tema je uvođenje novih elemenata u način poslovanja i proširenje djelokruga. Početak rada na novom projektu. Izazov tajne ljubavne veze stavlja vas u dilemu šta da uradite. Pa ipak, iskušenje će biti veliko. Potrebno vam je puno pozitivne energije i optimizma.

 

 

 

BLIZANCI

Neočekivane okolnosti u oblasti platnog prometa nalažu oprez u rukovanju novcem. U pravi čas, stići će vam podrška uticajne osobe. Očekuje vas romantičan ljubavni sastanak na kojem ćete uživati svim čulima. Potreban vam je aktivan odmor.

 

 

 

RAK

Poseban uspjeh u radu sa klijentima i u odnosima sa javnošću, jer vam planetarni aspekti donose porast popularnosti. Uspjeh u uslužnim djelatnostima. Slobodne Rakove očekuje početak ljubavne veze sa osobom iz inostranstva. Ne teba da usporite svoje aktivnosti.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

TJEDNI HOROSKOP od 24.10. do 30.10.2022.

Stranice: 1 2 3

Na vrh