Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 23. novembar

Dnevni horoskop za srijedu 23. novembar

Dnevni horoskop za srijedu 23. novembar – OVAN

Dnevni horoskop za srijedu 23. novembar

Povoljni aspekti danas će vam donijeti uspjeh na finansijskom planu. Dobro osmišljeni poslovni potezi daju prve rezultate. Očekuje vas poznanstvo sa veoma interesantnom i privlačnom osobom na nekoj zabavi ili proslavi. Treba da se pričuvate prehlade i gripa.

 

 

 

BIK

Planetarni aspekti u vašem znaku vam daje dodatnu energiju i podsticaj da ostvarite važan strateški cilj. Ukoliko ste nezadovoljni kvalitetom svoje veze, ovaj dan donosi vam priliku da sprovedete bitnu promjenu u vašem odnosu. Posvetite se i zdravlju i riješite nagomilane probleme.

 

 

 

BLIZANCI

Čuvajte se manipulativnih osoba iz svog radnog okruženja. Ovaj dan obilježiće nesporazum i spletke od strane kolega sa posla. Slobodne Blizance očekuje zbližavanje s osobom koju poznaju preko posla. Početak tajne veze. Bilo bi poželjno da izbjegnete stresne situacije i osobe koje na vas djeluju uznemirujuće.

 

 

 

RAK

Ovaj period je izuzetno značajan u pogledu početka nečeg potpuno novog u okviru radnih zadataka. Vaš odnos s partnerom se nalazi na prekretnici. Pred vama je izazov u pogledu rješenja problema, po sistemu “ili-ili”. bilo bi dobro da nađete neki ventil u vidu hobija i neutrališete stres. Provodite više vremena u prirodi.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Sedmični/Tjedni horoskop od 21.11. do 27.11.2022.

Stranice: 1 2 3

Na vrh