Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 22. maj

Dnevni horoskop za srijedu 22. maj

Posao:  Vaš visok nivo samopouzdanja biće od presudnog značaja da se lakše prevaziđu  neke komplikovane profesionalne situacije, posebno sa osobama sličnih predispozicija. Hrabro napred.

Ljubav:  Prosječan dan bez naznaka nekih spektakularnih dešavanja očekuje vas u sferi ljubavi, što u suštini ne znači ništa loše.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

 

Djevica

Posao: Vrlo dobar dan za profesionalnu preduzimljivost i preuzimanje inicijative u sferi posla je pred Djevicama. Moguće je i postizanje novog poslovnog dogovora.

Ljubav: Vaša  pozitivna energija i šarm mogli bi danas biti posebno zapaženi, pa nije isključeno prijatno iznenađenje,  a možda i nova ljubav u najavi. Uživajte.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

 

Vaga

Posao: Dan sličan prethodnom očekuje tipične predstavnike ovog sazvježđa. Obaveza neće faliti, ali možete računati na pomoć nekog od bliskih saradnika.

Ljubav: Slobodne Vage, moguće je aktiviranje neke priče iz prošlosti ali na kratko. Ukoliko vam j eto u interesu zašto da ne.

Zdravlje: Osjetljivost urogenitalnog trakta.

 

 

Škorpija

Posao: Možete dobiti  interesantan prijedlog od nekoga ko bi htio da se udruži sa vama i da pokrenete privatni biznis.

Ljubav: Atmosfera na vašem ljubavnom polju je opuštena i spremni ste za sve vrste akcija prožetih strastima. Nemojte samo da pretjerate.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše astroputnik.com

Na vrh