Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 2. novembar

Dnevni horoskop za srijedu 2. novembar

Dnevni horoskop za srijedu 2. novembar – OVAN

Dnevni horoskop za srijedu 2. novembar

Danas aspekti u vašem znaku donose vam motivaciju za ostvarenje krupnih ciljeva. Uspješan poslovni dogovor. Vaša komunikacija sa partnerom danas može biti otežana. Mogući su nesporazumi između vas. Variranje pritiska. Užurbanost može uticati na san i neki od vas mogu patiti od nedostatka odmora.

 

 

 

BIK

Ovaj dan može obilježiti važan sastanak iza zatvorenih vrata. Uprkos tome što će biti naporni, krajnji rezultat pregovora će biti uspješan. Posvetite više vremena partneru, inače može doći do sve većeg udaljavanja. Izbjeći ćete čak i sezonske bolesti ako se malo potrudite.

 

 

 

 

BLIZANCI

Blizanci koji rade u okviru privatnog biznisa danas mogu da postignu veliki uspjeh. Reorganizacija će dati odlične rezultate. Osoba sa kojom ste počeli da se viđate ponaša se kontradiktorno. Otkrijte šta se iza toga krije. Više se odmarajte. Zdravstveni problemi bi vam mogli oduzimati dosta vremena.

 

 

 

 

RAK

Početak nove poslovne saradnje i proširenje kruga saradnika označiće vaš novi početak. Period ekspanzije. Ovaj dan donosi vam mogućnost da pređete granicu prijateljstva sa osobom koju već duže vrijeme poznajete. Više se krećite. Jedite zdravu hranu i redovno vježbajte kako bi ste izbjegli zdravstvene probleme i stres.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

TJEDNI HOROSKOP od 31.10. do 6.11.2022.

 

Stranice: 1 2 3

Na vrh