Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 18. oktobar

Dnevni horoskop za srijedu 18. oktobar

Ovan – Dnevni horoskop za srijedu 18. oktobar

Dnevni horoskop za srijedu 18. oktobar

Posao: Manje zbog subjektivnih razloga, mnogo više zbog objektivnih okolnosti, Ovnovi bi ovog dana mogli da se suoče sa izvjesnim usporavanjem započetih zadataka. Budite strpljivi, nekada na neke stvari ne možemo uticati.

Ljubav: Imate mogućnost da činite lijepe stvari, budete strastveni, ali i bez očekivanja biće vam vraćeno višestruko od osobe do koje vam je stalo.

Zdravlje: Odlično.

 

 

Bik

Posao: Potencijalna neslaganja i razmimoilaženja sa poslovnim saradnicima u segmentu organizacije i plana realizacije profesionalnih obaveza zahtjevaće od vas fleksibilniji pristup, a ne isključivost.

Ljubav: Brojni Bikovi imaju velike izglede da postave stabilan temelj za novu ljubavnu priču ili da već postojeće partnerske odnose podignu na viši kvalitativni nivo, na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

 

 

Blizanci

Posao: Posebnu pažnju obratite na poštovanje datuma i rokova, papirologiju i sve one sitnice bez kojih ni najljepše ideje ne dožive primjenu.

Ljubav: Ukoliko želite da prodrmate rutinu svakodnevice na vašem ljubavnom planu, moraćete da se malo više potrudite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Rak

Posao: Moguće su promjene u dogovorima, dosta užurbanosti i mnogo kratkih rokova koje morate ispoštovati. Budite smireni, rješavajte jednu po jednu stvar sve će se riješiti uspješno.

Ljubav: Bitno je da ostanete svoji i ne upadnete u zamku brzopletih odluka, posebno ukoliko vam osoba koju ste nedavno upoznali nije otvorila baš sve karte.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi, povedite računa o ishrani, piše Astroputnik.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh