Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 18. januar

Dnevni horoskop za srijedu 18. januar

Dnevni horoskop za srijedu 18. januar – OVAN

Dnevni horoskop za srijedu 18. januar

Planetarni aspekti koji ulaze u vaše polje finansija, donose vam nove elemente u načinu na koji zarađujete novac. Započinjete nešto potpuno novo. Kao da svako od vas živi u svom svijetu, vi i partner teško pronalazite zajednički jezik. Hronični zdravstveni problem, opomenuće vas da ste prema sebi nemarni.

 

 

 

BIK

Planetarni aspekti u vašem znaku najavljuju revoluciju u vašem poslovanju. Ključ uspjeha sastojaće se u uvođenju inovativnih metoda rada. Negativan komentar vašeg partnera doprinijeće tome da više vremena provodite zajedno. Oslobodite se stresa na bilo koji način.

 

 

 

 

BLIZANCI

Početak rada na novom projektu zahtjeva dodatna prilagođavanja. Međutim, osjećate izazov, to je nešto što niste nikada ranije radili. Krizu povjerenja između vas i partnera može uzrokovati nešto što ste nedavno prećutali. Prati vas migrena.

 

 

 

 

RAK

Planetarni aspekti koji ulaze u vaše polje saradnje ukazuje na nove elemente na tom polju. Očekuje vas proširenje kruga poslovnih saradnika. Upoznaćete veoma privlačnu osobu na nekom društvenom skupu. Moguća je strastvena avantura. Obavite rutinske preglede, postoji mogućnost blage anemije.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Komentari
Na vrh