Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 17. april

Dnevni horoskop za srijedu 17. april

Lav – Dnevni horoskop za srijedu 17. april

Posao: Za bezmalo sve poslovne aktivnosti imaćete naklonost kosmičke energije, a na prvom mjestu bi mogli biti novi poslovi i vaše angažovanje na njima.

Ljubav: Slobodni potpuno neočekivano, možete upoznati osobu kakvu nikada ranije niste upoznali i koja će vas oduševiti.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima, piše astroputnik.com

 

 

Djevica

Posao: Ništa vam se danas ne može ispriječiti na profesionalnom putu, doduše uz veliki napor i potrošnju energije, ali Djevice postižu sve.

Ljubav: Potrudite se da jasnije definišete svoja očekivanja prema dragoj osobi. Osjetićete potrebu da kažete šta imate i to bi trebalo svakako da bude dobro po vas.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Bilo bi dobro da pokušate da izbjegavate nesuglasice i rasprave većih razmjera pogotovo sa nadređenima, koji će vas pritiskati.

Ljubav: Slobodne Vage, sjajne prilike za nova poznanstva moguće su preko izlazaka, društvenih mreža i uopšte kontakata sa novim osobama. Vrijeme za akciju.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

 

 

Škorpija

Posao: Škorpije, ulazite u period većih ličnih promjena pa se i prilike i mogućnosti na poslovnom polju mogu iznenada pojaviti. Budite spremni da ih prihvatite.

Ljubav: Slobodne Škorpije, stara ljubav može vam se ponovo javiti. Budite oprezni ovaj put i dobro razmislite šta želite i da li je to dobro po vas.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh