Horoskop

Horoskop za srijedu 13. juli

horoskop

Horoskop – OVAN

Horoskop – Obećanje uticajne osobe da vam može pomoći što se tiče bolje pozicije danas bi moglo da bude ostvareno. Napredak u karijeri. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz kratkotrajan period destabilizacije. Očekuje vas rasprava. Budite iskreni, recite ono što vam smeta. Prilično ste melanholični.

 

 

 

 

BIK

Horoskop – Vaš sastanak sa saradnicima proteći će u znaku sklapanja dugoročnog sporazuma. Ostvarićete dugotrajnu saradnju. Danas možete upoznati svoju srodnu dušu, i to preko prijatelja ili rođaka. Ubrzo će uslijediti zbližavanje. Osjetljivost grla, kao i glasnih žica.

 

 

 

 

BLIZANCI

Danas možete načiniti veliki korak naprijed u tome da popravite svoje odnose sa saradnicima. Napredak u uslovima poslovanja. Žestoko udvaranje osobe sa posla može da vas zbuni u početku, ali kasnije poprima nešto romantično. Prehlada, smeta vam klima.

 

 

 

 

RAK

Danas vas intuicija odlično služi, pa ćete imati dobar osjećaj za poslovne poteze u narednom periodu. To vam donosi finansijski uspjeh. Atmosferu ovog dana može obilježiti lijep izlazak sa partnerom. Mnogo nježnosti i ljubavi. Stalno variranje pritiska.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Tjedni horoskop od 11.7. do17.7.2022.

 

Stranice: 1 2 3

Na vrh