Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 12. oktobar

DDnevni horoskop za četvrtak 27.04.2023.

Dnevni horoskop za srijedu 12. oktobar – OVAN

Dnevni horoskop za srijedu 12. oktobar

Veoma povoljan period za početak novog projekta. Sada je pravi trenutak da sprovedete svoje ideje u djelo. Očekuje vas zbližavanje sa osobom s kojom ste do sada bili više u prijateljskim odnosima. Početak nove veze. Neophodan je odlazak na neki duži odmor, u toplije krajeve.

 

 

 

BIK

Pripremite rezervni plan, jer u ovom periodu može da se desi neočekivan splet događaja. Odluke donosite isključivo na timskom nivou. Konstruktivnim razgovorom prevazići ćete ranije nesporazume u odnosu s partnerom. Provjerite krvni pritisak, moguća je promjena terapije.

 

 

 

BLIZANCI

Ključ uspjeha u ovom periodu je u savršenoj organizaciji i poštovanju prioriteta. Uradite prvo ono što je najvažnije. Planirate zajedničko putovanje s partnerom, a to će vam donijeti novu dinamiku i poboljšati vaš odnos. Konjuktivitis, posavjetujte se sa očnim ljekarom.

 

 

 

 

RAK

Sada je odličan trenutak da svoje najoriginalnije poslovne ideje sprovedete u djelo. Uspjeh kroz inovativnost. Slobodne Rakove očekuje nova veza sa osobom s kojom se poznaju duže vrijeme. Početak ozbiljne veze. Pojačana nervoza, a da za nju zapravo i nemate nekog razloga.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

TJEDNI HOROSKOP od 10.10. do 16.10.2022.

 

Stranice: 1 2 3

Na vrh