Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 11. oktobar

Dnevni horoskop za srijedu 11. oktobar

Ovan – Dnevni horoskop za srijedu 11. oktobar

Dnevni horoskop za srijedu 11. oktobar

Posao: Kod većine Ovnova danas će sva energija vezano za poslovne aktivnosti biti usmjerena na planiranje i izradu strategije za naredni period. Potrudite se da ostanete stabilni i dosljedni svojim stavovima.

Ljubav: Na emotivnom planu, danas možete imati osjećaj kao da ste u raskoraku sa partnerom. Dovoljno je da usporite tempo.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

 

 

 

Bik

Posao: Imaćete osjećaj nepovjerljivosti i prema saradnicima a i prema samom sebi. Ništa nije toliko strašno i nerješivo, ali će se vama činiti da ste stalno vrtite korak naprijed, nazad dva

Ljubav: Moguće je da vam slijedi preispitivanje partnerskog odnosa. Razmotrite sve opcije prije nego što bilo šta odlučite.

Zdravlje: Fizički umor, iscrpljenost.

 

 

 

Blizanci

Posao: I danas ne bi bilo loše da povedete računa o načinu na koji komunicirate kako sa saradnicima, tako i nadređenima. Ne treba vam dodatnog nerviranja.
Ljubav: Sve teške teme ostavite za neki drugi dan. Pokušajte da nekim argumentom ubjedite svoju dragu u suprotno od onoga što misli o vama trenutno.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Rakovi će i danas imati brojne obaveze posebno na polju organizacije i komunikacije, ali i dovoljno energije da sve na vrijeme i sa uspjehom završe.
Ljubav: Na emotivnom planu, moguće je prijatno iznenađenje od strane osobe koju ste nedavno upoznali.
Zdravlje: Čuvajte se infekcija, piše Astroputnik.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh