Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 11. maj

Horoskop

Horoskop – Ovan

Horoskop – Početak poslovne saradnje sa prijateljem može obilježiti ovaj dan na poslu. Očekuje vas napredak na finansijskom planu. Ljubavna avantura može se neočekivano iskomplikovati, jer partner može početi da se ponaša nepredvidivo. Nervoza.

 

 

Bik

Svoje poslovne tajne nemojte odati ni najbližim saradnicima i prijateljima. Neko od njih mogao bi osujetiti vaše planove. Komunikacija sa partnerom danas može da bude malo problematična. Mogući su nesporazumi. Poteškoće sa disanjem, muči vas kašalj.

 

 

 

Blizanci

Akcenat ovog dana je na važnom poslovnom sastanku sa nadređenima. Potrudite se da ispoljite diplomatski stav da ne biste došli u konfliktne situacije. Konstruktivan razgovor sa partnerom doprinijeće tome da zajedno riješite neki dugotrajan problem. Glavobolja.

 

 

 

Rak

Poseban uspjeh očekuje one Rakove koji se bave finansijama, osiguranjem i nekretninama. Unaprijeđenje finansijske situacije. Ljubavna avantura sa osobom iz drugog grada ili čak iz inostranstva donijeće vam kasnije izazov veze na daljinu. Promijenite režim ishrane.

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

 

Sedmični horoskop od 9.5. do 15.5.2022.

Stranice: 1 2 3


Komentari
Na vrh