Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 1. mart

Dnevni horoskop za srijedu 1. mart

Dnevni horoskop za srijedu 1. mart

Najtačniji dnevni horoskop donosi vam Sensa.

 

 

Dnevni horoskop za srijedu 1. mart – Ovan

 

Povoljan dan za razgovore i pregovore. Ovan danas može da pronađe rješenja koja su korisna za sve i da ubijedi protivnike da je u pravu. Konstruktivan pristup će vam pomoći da djelujete kao mirotvorac. Uspjećete da riješite konfliktne situacije.

 

 

 

Bik

Pokušajte da oživite nešto novo ili neobično, sjetite se o čemu ste nedavno sanjali. Danas je Bik sabran i pažljiv, pa se, najvjerovatnije, mogu izbjeći manje greške. Iskustvo koje steknete danas će vam dobro doći u bliskoj budućnosti. Veče je dobro provesti sa prijateljima.

 

 

 

 

Blizanci

Moguće je da niste sigurni da li da prihvatite novu poslovnu ponudu. Čini vam se da su neke stvari nepouzdane. Kada su u pitanju emocije, nije vam lako da pokažete voljenoj osobi sve ono što vam leži na srcu. Moguće je da ste opterećeni. Problemi sa nesanicom.

 

 

 

 

Rak

Ako je moguće, važne sastanke ili poslovne pregovore treba premjestiti u neformalno okruženje. Rakovima je lakše ostaviti pravi utisak ako je komunikacija manje formalna. Dan je pogodan za pomirenje ili jačanje odnosa sa voljenima. Mogući neočekivani prihodi.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh