Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 09. mart

Dnevni horoskop za utorak 28. februar

Ovan

Čak će i rizične investicije i poslovni potezi da se ispostave kao uspješni. Epilog može biti odličan posao koji ćete danas sklopiti, a koji vam može donijeti dugoročni boljitak na finansijskom planu. Dalje zbližavanje s partnerom može vas povesti u pravcu formalizacije odnosa. Očekuje vas razgovor o zajedničkoj budućnosti. Alergija.

 

 

 

Bik

Pozitivan ishod pregovora donijeće vam veliki uspjeh na dugoročnom nivou. Nezaposlene Bikove očekuje važan razgovor za posao, kao i novi početak. Prelazite granicu prijateljstva sa osobom koja vam se dopada, a s kojom ste se do sada viđali samo u nekom okruženju koje vam nije dopuštalo prvi korak. Lakša upala pluća.

 

 

Blizanci

Današnji dan može obilježiti potpisivanje važnog ugovora, a u pitanju može biti dugoročna saradnja. Očekuje vas povišica ili bonus zbog dobrih rezultata. Impulsivniji ste nego inače, pa se možete naći u iskušenju da bez razmišljanja uletite u uzbudljivu ljubavnu aferu. Grebuckanje grla.

 

 

 

Rak

Danas možete da saznate za neke manipulacije ili spletke. Imate tajne neprijatelje i postoji mogućnost da neko od njih pokušava da vas podrije i da ugrozi vašu reputaciju. Emocionalna blokada i neko nezadovoljstvo mogu obilježiti ovaj dan. Kao da je između vas i partnera u isti mah i sve u redu, i zapravo ništa nije u redu. Nervoza.

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Sedmični horoskop od 7.3. do 13.3.2022.

Stranice: 1 2 3

Na vrh