Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 02. mart

Ovan

Odlični aspekti za početak nove poslovne saradnje ili prelazak na novu, višu i odgovorniju radnu poziciju. Danas možete imati lijep povod za neku proslavu sa partnerom. Očekuje vas zajednički izlazak u društvo. Izbjegavajte gazirana pića, kao i alkohol.

 

 

 

Bik

Dominantna tema ovog dana jesu finansije. Očekuje vas vanredan dobitak, a odluke koje budete donijeli danas mogu se pokazati kao odlučujuće za vaš dalji napredak na poslu. Vaš odnos s partnerom se stabilizuje. Postoji mogućnost da odete zajedno na neko kraće putovanje. Dobro se osjećate.

 

 

 

Blizanci

Vaše polje finansija je pod pozitivnim uticajima, pa vas očekuju dobici sa više strana. Danas možete dobiti neke uplate novca koje već dugo očekujete i koje kasne. Slobodne Blizance očekuje početak veze sa osobom koju upoznaju preko posla ili preko društvenih mreža. Pred vama je burna romansa. Počnite što prije sa rekreacijom.

 

 

 

Rak

Neki novi elementi poslovanja mogu se sastojati u promjeni u sastavu tima zaposlenih. Najvažnije je da počnete što prije da sprovodite svoje inovativne ideje, jer će vas to izbaciti u prvi plan, daleko ispred konkurencije. Pojačana je potreba za ljubavlju i nježnošću. Slijedi harmonizacija odnosa sa partnerom. Poteškoće sa disanjem.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

 

Sedmični horoskop od 28.2. do 6.3.2022.

Stranice: 1 2 3

Na vrh