Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 7. novembar

Dnevni horoskop za ponedjeljak 7. novembar

Dnevni horoskop za ponedjeljak 7. novembar – OVAN

Dnevni horoskop za ponedjeljak 7. novembar

Oprez u komunikaciji budući da ovaj dan može da vam donese nesporazum na poslu. Moguće su spletke od strane kolega. Danas možete preći granicu prijateljstva sa osobom prema kojoj već dugo osećate nešto mnogo više. Smanjite unos alkohola. Izbegavajte zagušljive prostorije.

 

 

 

BIK

Glavni izazov ovog dana jeste kako prevazići razlike u stavovima između vas i nadređenih. Neophodan je kompromis. Slobodni Bikovi mogu biti u dilemi, jer im se u isti mah dopadaju dve osobe. Sačekajte da vam vreme da odgovor. Nervoza. Treba da poboljšate ishranu zbog kostiju i kože.

 

 

 

BLIZANCI

Akcenat tokom ovog perioda je na planiranju i reorganizaciji. Važne odluke odložite za drugi period. Između vas i partnera danas može vrlo lako da dođe do nesporazuma. Vaši stavovi o bitnim stvarima potpuno su različiti. Glavobolja. Proverite takođe svoju krvnu sliku, jer možete očekivati pad gvožđa zbog velikih napora koje ste imali.

 

 

 

 

RAK

Početak nove poslovne saradnje ili rad na novom poslovnom projektu. Situacija zahteva prilagođavanje i nove veštine. Skupite hrabrost i priđite osobi koja vam se dugo dopada. Planete vam donose početak nove ljubavi. Probavne smetnje. Posavetujte se sa nutricionistom o otpornosti vašeg organizma.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

TJEDNI HOROSKOP od 7.11. do 13.11.2022.

Stranice: 1 2 3

Komentari
Na vrh