Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 6. novembar

Dnevni horoskop za ponedjeljak 6. novembar

Ovan – Dnevni horoskop za ponedjeljak 6. novembar

Dnevni horoskop za ponedjeljak 6. novembar

Posao: Na početku radne sedmice Ovnovi imaju dosta obaveza i velikih izazova na profesionalnom planu. Shodno tome, očekuje se nešto sporiji radni ritam.

Ljubav: U namjeri da realno sagledate postojeću situaciju u sferi ljubavi trebaće vam još malo vremena. Zbog toga ne žurite sa donošenjem konačnih zaključaka.

Zdravlje: Obratite pažnju na donji dio nogu.

 

 

 

Bik

Posao: Dobri uslovi za još bolji početak radne sedmice za većinu osoba rođenih u znaku Bika. Imaćete izražen osjećaj sigurnosti i vjere u svoj ritam i način rada.

Ljubav: Ovaj ponedjeljak donosi relativno povoljne okolnosti da dosta vremena provedete u kvalitetnom druženju i u zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Blizanci

Posao: Po običaju tipični Blizanci na početku radne sedmice kreću punim gasom, poletno. Mada ovaj ponedjeljak upozorava na brzopletost i otežanu realizaciju zadataka.

Ljubav: Nešto opuštenija atmosfera daje vam dobru osnovu da pokažete želju i volju za pojačani angažman sferi ljubavi.

Zdravlje: Odlično.

 

 

 

Rak

Posao: Prvi radni dan u novoj sedmici kod najtipičnijih Rakova, obilježiće važni sastanci, razgovori i pregovori o budućim profesionalnim akcijama. Nemojte ipak na sto strana odjednom.

Ljubav: Veoma lijepih planova imate vezanih za polje ljubavnih relacija, samo manje zavisi od vas, odnosno, bitno je da se u njih uklopi druga strana.

Zdravlje: Ozbiljniji zdravstveni problemi danas vas zaobiđu, piše astroputnik.com.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh