Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 3. oktobar

Dnevni horoskop za ponedjeljak 3. oktobar

Dnevni horoskop za ponedjeljak 3. oktobar – OVAN

Dnevni horoskop za ponedjeljak 3. oktobar

Važan poslovni dogovor i rad na procesu sprovođenja reorganizacije poslovanja jesu dominantne teme ovog dana. Ovaj period donosi vam mogućnost da se zbližite sa osobom koju poznajete preko posla. Romantičan sastanak. Migrena, koja je u zadnje vrijeme učestala.

 

 

 

 

BIK

Ovaj dan donosi vam potpisivanje ugovora o dugoročnoj saradnji. Uspjeh u saradnji sa inostranstvom. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom koju će upoznati na nekom putovanju. Novi početak. Reumatske tegobe, bolovi u koljenima.

 

 

 

 

BLIZANCI

Nepredviđen razvoj okolnosti u okviru poslovne saradnje zahtjevaće primjenu rezervnog plana. Postoji velika mogućnost da danas dođe do nesporazuma s partnerom. Potrudite se da preciznije izražavajte svoje misli. Čuvajte se virusa, imunitet vam je ugrožen, jer ne unosite dovoljno vitamina.

 

 

 

 

RAK

Pred vama je početak nove poslovne saradnje. Reorganizacija se odražava na vas kroz povećan krug odgovornosti. Slobodnim Rakovima predstoji zbližavanje sa osobom prema kojoj odavno osjećaju mnogo više od prijateljstva. Odmor vam je potreban, pođite u neki spa centar.

 

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

TJEDNI HOROSKOP od 3.10. do 9.10.2022.

 

Stranice: 1 2 3

Na vrh