Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 27.05.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 27.05.

Ovan – Dnevni horoskop za ponedjeljak 27.05.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 27.05.

Posao: U novu radnu sedmicu većina Ovnova  kreće punom brzinom, spremni da se svim izazovima izbore bez većih poteškoća.

Ljubav: U dobroj ste ljubavnoj formi, potrebno je samo da još sve uskladite sa današnjim pretrpanim poslovnim rasporedom.

Zdravlje: Radite na jačanju imuniteta.

Bik

Posao:  Sasvim solidan početak radne sedmice je pred većinom Bikova.  Trebalo bi da sve držite pod kontrolom, i rješavate probleme korak po korak.

Ljubav:  Na emotivno-ljubavnom planu očekujete da i drugi otvore karte kao i vi i počnete da se bavite ozbiljnijim planovima za budućnost.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Blizanci

Posao: Ovaj dan obećava solidan početak Blizancima, ali obratite pažnju na moguće komplikacije jer i dalje dosta toga ne zavisi od vas. Obuzdajte nestrpljenje.

Ljubav: Nije preporučljivo da napetost i nervozu prenosite na ljubavnu sferu, jer dodatno možete zakomplikovati stvari i pojačati tenzije.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Rak

Posao: Vrlo dobar početak radne sedmice je pred Rakovima. Očekuje se da budete vrijedni i odgovorni, a moguće su i pohvale od strane nadređenih.

Ljubav: Iskoristite ovaj dobar period za planiranje zajedničkih ciljeva, usmjerite svu energiju na vaš odnos i budite maksimalno posvećeni dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

… nastavak na slijedećoj stranici …

Lav – Dnevni horoskop za ponedjeljak 27.05.

Posao: Ovaj ponedjeljak bi mogao Lavovima da bude i najava perioda u kojem ćete  imati priliku da napravite neke nove dogovore i saradnje. Iskoristite priliku da nametnete sebe i svoje stavove.

Ljubav: Bez bitnijih promjena na vašem emotivnom planu u odnosu na prethodni dan, trebalo bi da je sve pod kontrolom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Novi poslovni ciklus je pred Djevicama, pa je za očekivati da od samog početka pokažu pojačano angažovanje i energično krenu u susret novim profesionalnim izazovima.

Ljubav: Pojava osobe iz vaše ljubavne prošlosti, mogla bi da vas veoma zaintrigira. Neka vas emocije ponesu.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Vaga

Posao: Ukoliko se dobro organizujete, imate sve šanse da napravite vrlo dobar poslovni dogovor na samom startu ove sedmice. Ne budite lijeni.

Ljubav: Dobar dan za više novih ljubavnih kontakata, na vama je samo da ne vagate previše, već budete odlučniji.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Dosta obaveza najrazličitijih je pred škorpijama, pa će biti neophodno da se što bolje organizujete i date gas kako bi sve postigli na vrijeme da završite. 

Ljubav: Obratite pažnju na potencijalne ljubavne signale koji vam mogu pristizati iz poslovnog okruženja, neko sa kim dugo sarađujete.

Zdravlje: Pažljivo rukujte sa oštrim predmetima, piše astroputnik.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Strijelac – Dnevni horoskop za ponedjeljak 27.05.

Posao: Efikasnost i brzina trebali bi da budu obelježja prvog radnog dana za većinu pripadnika znaka Strijelca. Moguće postizanje nekih novih dogovora ili  vidova saradnje.

Ljubav:  Ako još uvijek čekate pravu priliku evo dana kada bi se na vidiku mogla pojaviti vrlo interesantna osoba.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Jarac

Posao: Komunikacija i dogovori  sa saradnicima veoma  su naglašeni danas, a postoji mogućnost i da dobijete novu poslovnu ponudu koja bi vam mogla donijeti određene finansijske benefite u narednom periodu.

Ljubav: Nema prepreka na vašem ljubavnom putu. Uz malo više angažovanja mogli biste i da zablistate u nekoj od konkretnih akcija.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Dosta komunikacije i raznih dogovora i  pregovora je pred Vodolijama danas. Vodite računa kome povjeravate bitne informacije, nisu svi baš prijateljski nastrojeni prema vama.

Ljubav: Nema prepreka na vašem ljubavnom horizontu, zato budite od akcije i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe – Dnevni horoskop za ponedjeljak 27.05.

Posao: Većina Riba trebalo bi danas da se osloni na pomoć i podršku osoba od povjerenja kada su novi dogovori ili komunikacija sa novim saradnicima u pitanju.

Ljubav: Sitni znaci pažnje uvijek mnogo govore o tome koliko nam je do nekoga stalo. Zato obradujete dragu osobu nekim poklončićem.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani, piše astroputnik.com

 

 

Na vrh