Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 24. oktobar

Dnevni horoskop za subotu 29.04.2023.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 24. oktobar – OVAN

Dnevni horoskop za ponedjeljak 24. oktobar

Ovaj period donosi vam uspjeh čak i kroz rizične investicije. Očekuje vas novi početak i novi elementi na radnom mjestu. Pred vama je rješenje bitnog problema u okviru vaše porodice. To će omogućiti poboljšanje odnosa. Slaba tačka vam je varenje i spazam mišića u ramenom i vratnom dijelu.

 

 

 

 

BIK

Neočekivane vijesti od vaših saradnika zahtjevaju pripremu fleksibilnog rezervnog plana. Uprkos tome, vi ćete postići uspjeh. Slobodni Bikovi uživaće u romantičnom ljubavnom sastanku sa osobom u znaku Raka ili Škorpije. Uradite analizu krvi i provjerite stanje organizma.

 

 

 

BLIZANCI

Pruža vam se prilika dodatnog izvora prihoda, koji možete da ostvarujete kroz saradnju sa prijateljima. Finansijski dobitak. Blizance očekuje uspješno ostvarenje veoma važnog cilja što se tiče budućnosti sa partnerom. Posvetite više vremena svom tijelu i aktivnostima.

 

 

 

 

RAK

Spletke jednog kolege mogu da stvore negativan emotivni naboj između vas i nadređenih. Potrudite se da ispravite nepravdu. Izlazak sa prijateljima može doprinijeti tome da upoznate osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled. Potrebno je da se riješite prekomjernog pušenja i konzumiranja velike količine kofeina.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh