Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 20. mart

Dnevni horoskop za ponedjeljak 20. mart

Dnevni horoskop za ponedjeljak 20. mart

Ko treba da izbjegava sukobe, a ko treba da bira riječi?

 

 

Dnevni horoskop za ponedjeljak 20. mart – Ovan

Učešće u nekom događaju može sa sobom donijeti i poznanstvo sa novom osobom prema kojoj ćete osjetiti povezanost na prvi pogled, vaš šarm će je nepovratno osvojiti. Zato nemojte ignorisati ponude da učestvujete u nečemu čak i na poslu, piše Sensa.

 

 

 

Bik

Danas birajte riječi i sredstva sa kojima postižete ciljeve. Dobro je vrijeme da se povežete sa nekim novim, ali ne dozvolite da vam srce preplave iluzije. Ostanite čvrsto na zemlji.

 

 

 

 

Blizanci

Ako ste imali problema sa novcem ili trenutno imate problema sa novcem, možda ćete sada biti u iskušenju da rizikujete. Ovdje budite oprezni. Pokušajte da budete tamo gdje se osjećate dobro, slušajte šta vam srce govori, uživajte u komplimentima, izjavama ljubavi koje možete dobiti.

 

 

 

 

Rak

U vašoj moći da ubijedite druge da vas podrže u postizanju ciljeva koje ste sebi postavili, vaši jasni argumenti će vam pomoći u pregovorima. Vjerovatno će se ovog dana pojaviti prilike koje se više neće ponavljati u bliskoj budućnosti, pa ne oklijevajte, primjenite ih. Pokušajte da pomognete voljenoj osobi u njegovim poduhvatima.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh