Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 14. mart

Dnevni horoskop za subotu 27. januar

Ovan

Ovnove koji su nezaposleni očekuje atraktivna poslovna ponuda. Pripremite se za važan razgovor za posao i ispoljite samopouzdanje. Osjećate da ste se otuđili od partnera. Ne brinite, to je samo prolazna kriza, koju ćete lako prevazići zajedničkim naporima. Pojačan stres.

 

 

 

Bik

Danas možete dobiti važne vijesti od nekih saradnika, a s tim u vezi može da bude iznenadno putovanje. Preispitujete kvalitet vašeg odnosa sa partnerom i želite da uvedete neke promjene. Kao da je došlo do psihičkog zamora i da vam smeta neka svakodnevna rutina. To možete prevazići zajedno. Osjetljivo grlo.

 

 

 

Blizanci

Ovo je dan kada ćete završiti rad na velikom projektu ili zaključiti važan ugovor o dugoročnoj saradnji. Dominantna atmosfera ovog dana je u znaku romantičnog izlaska s partnerom. Postoji mogućnost kraćeg zajedničkog putovanja. Problemi sa kostima.

 

 

 

Rak

Doživjeli ste padove u traženju novih saradnika, mnogi su vas iznevjerili i to vas je učinilo opreznijim. Danas ste posebno raspoloženi za ljubav, postajete gotovo poput magneta za suprotni pol. Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom u znaku Bika. Problem sa pritiskom.

 

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Sedmični horoskop od 14.3.do 20.3.2022.

Stranice: 1 2 3

Na vrh