Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 13. novembar

Dnevni horoskop za ponedjeljak 13. novembar

Ovan – Dnevni horoskop za ponedjeljak 13. novembar

Dnevni horoskop za ponedjeljak 13. novembar

Posao: Nova radna sedmica trebalo bi da bude logičan nastavak profesionalnih aktivnosti iz prethodnog perioda, makar za tipične predstavnike astrološkog znaka Ovna. To u prevodu znači – visok nivo energije, maksimalan poslovni angažman i vrlo dobri rezultati na kraju.

Ljubav: Najvažnije je da stvari ne posmatrate isključivo iz svog ugla, odnosno da pokažete razumijevanje za potrebe druge strane i vi preuzmete stvari u svoje ruke, kako bi izbjegli nesporazume širih razmjera

Zdravlje: Odlično.

 

 

 

Bik

Posao: Veoma je bitno da racionalno koristite energetske resurse, naročito zbog dodatnih obaveza koje se mogu pojaviti.

Ljubav: Praktično sve bi trebalo da vam ide na ruku, počev od kvalitetno provedenog vremena zajedno sa voljenom osobom, pa do planiranja neki zajedničkih finansijskih aktivnosti.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Potencijalno, izuzetno uspješan radni dan nalazi se pred tipičnim Blizancima. Očekuje se da budete u svom dobrom raspoloženju i ritmu.

Ljubav: Ukoliko vam poslovne obaveze dozvole, fine i opuštajuće trenutke mogli biste da očekujete u izlasku s prijateljima, provodu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

 

Rak

Posao: Možda vam na prvi pogled početak radne sedmice bude izgledao pomalo napeto iako se stvari odvijaju na pravi način i kako treba.

Ljubav: Danas možete biti malo više okrenuti svojim potrebama i zatvoreniji za komunikaciju s partnerom.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše astroputnik.com.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh