Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 13. mart

Dnevni horoskop za ponedjeljak 13. mart

Dnevni horoskop za ponedjeljak 13. mart

Ko danas treba da čuva tajne, a ko treba da iskoristi prilike koje mu se nude?

 

 

 

Dnevni horoskop za ponedjeljak 13. mart – Ovan

Na poslu ćete vidjeti da ste podržani u svojim postupcima, ali to ne negira činjenicu da morate poslušati savjete koji vam se daju. Odustanite od tvrdoglavosti. Neočekivani splet okolnosti može da promijeni život usamljenog Ovna, ali samo ako jasno znate koga želite da vidite pored sebe, piše Sensa.

 

 

Bik

Ovaj dan može početi sa željom da promijenite svoj izgled, imidž, promijenite garderobu. Razgovor o neočekivanoj situaciji na poslu ili kod kuće može da zakomplikuje vaš odnos, uzdržite se od oštrih riječi. Zvijezde preporučuju održavanje objektivnosti u svemu, tada možete postići željene rezultate.

 

 

Blizanci

Sada je vrijeme da odgovorite na niz pitanja ili dobijete odgovore od drugih koje ste nagomilali u posljednje vrijeme, da riješite probleme koje ste odlagali. Budite uporni danas. Za one koji su otvoreni za nove veze, možete dobiti znake pažnje.

 

 

 

Rak

Na profesionalnom planu mogu da vas očekuju prijatna iznenađenja, promocije, bonusi. Zvijezde preporučuju održavanje samokontrole, ne prekoračenjem određenih granica, pokušajte da riješite situaciju rješi bez dovođenja stvari u sukob.

 

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh