Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 11.09.2023.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 11.09.2023.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 11.09.2023.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 11.09.2023.

Otkrijte šta vam zvijezde savjetuju za 11. septembar 2023. godine u vezi s poslom, ljubavlju i zdravljem, piše astroputnik.com.

 

Ovan

Posao: Većina Ovnova danas može biti veoma nervozna, i nimalo raspoložena za bilo kakve priče i rasprave.

Ljubav: Bilo bi lijepo da što manje napetosti i nervoze prenesete u druge životne sfere, naročito na ljubavnu sferu, jer ćete samo pojačati tenzije.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

 

 

 

Bik

Posao: Moguće je da vas na samom startu na poslu očekuju nesporazumi i verbalni konflikti sa nekim saradnicima. Bićete u velikoj dilemi šta uraditi i kako se postaviti, ali ne brinite riješićete to.

Ljubav: Ljubavno polje danas bi trebalo da bude pod vašom kontrolom, što je lijep nagovještaj da se opustite i uživate sa dragom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Prvi radni u sedmici, trebalo bi da iskoristite i završite sve ono što vam je zaostalo iz prethodnog perioda, kako biste pokrenuli novi, povoljniji profesionalni ciklus.

Ljubav: Obratite pažnju neprijatne komentare zbog neuzvraćenih osjećanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

 

Rak

Posao: Potencijalno vrlo dobra radna sedmica je pred većinom tipičnih predstavnika znaka Raka. Imate dobru osnovu da tokom ovog perioda sprovedete svoje zamisli u djelo, i sve važne poluge poslovnog sistema držite pod kontrolom.

Ljubav: Pokušajte da ne pojačavate tenzije koje su prisutne u vašem odnosu, to je ono što vam je sada najmanje potrebno.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh