Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 10.06.

Ovan – Dnevni horoskop za ponedjeljak 10.06.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 10.06.

Posao: Dosta naporan početak radne sedmice je pred tipičnim Ovnovima. Dobrodošla bi vam pomoć nekog od bliskih saradnika.

Ljubav: Draga osoba bi mogla danas da se osjeti zapostavljeno, pa učinite manji  napor da do toga ipak ne dođe.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, po mogućstvu na otvorenom.

Bik

Posao: Dosta energičan start uz najavu da bi neki iznenadni detalji mogli da poremete unaprijed napravljen plan poslovnih aktivnosti. Nema razloga za zabrinutost ukoliko pokažete dovoljno strpljenja.

Ljubav: Bez najave nekih značajnijih preokreta na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana u odnosu na prethodni period. Trebalo bi da je sve pod kontrolom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Blizanci bi ovog prvog radnog dana trebalo da se pozabave završavanjem zaostalih poslova ukoliko ih ima, i prije svega povedu računa o datumima i rokovima da li je sve završeno na vrijeme kako bi izbjegli potencijalno plaćanje penala.

Ljubav: Nije isključeno da vas danas iznenadi pojava stare simpatije ili osobe iz vaše ljubavne prošlosti, pa eto materijala za razmišljanje.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Rak

Posao: Držite se sopstvenog plana i nema razloga da danas svoje zacrtane obaveze ne završite na sasvim zadovoljavajući način. Moguće je da vam iskrsnu neki promakli detalji iz prethodnog perioda.

Ljubav: Nije mudro potezati danas neke priče iz prošlosti, samo ćete dodatno opteretiti postojeći odnos.

Zdravlje: Moguća osjetljivost grla, prehlada.

Na vrh