Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 06. decembar

djevojka pixabay sss

OVAN

Vodite računa i o važnim papirima, nemojte da izgubite neki dokument. Polje papirologije je loše postavljeno. Jedino uz obostrane napore moći ćete da sačuvate vezu. Potrebno je da prvo sami definišete šta želite. Otežano disanje i problemi sa tahikardijom.

 

BIK

Ako postoji bilo kakva šansa, pokušajte da obnovite saradnju sa saradnicima iz prošlosti. Sasvim ste zadovoljni pored osobe sa kojom ste u vezi. Konačno ste postigli željeni emotivni balans. Imate višak energije. Budite aktivniji, boravite više u prirodi!

 

BLIZANCI

Tokom dana možete dobiti priliku za manje napredovanje. Preporuka je da iskoristite ono što vam se pruža. Sada nije vrijeme da pružate otpor. Uzmite neko vrijeme da razmotrite svoje stavove. Imate prevelika očekivanja od partnera. Bolovi u leđima vas muče.

 

RAK

Ako ostanete pretjerano pasivni, možete biti na velikom gubitku. Došlo je vrijeme da preuzmete kontrolu. Ženski pripadnici ovog znaka mogu imati veoma zanimljiv dan. Imate novog, galantnog udvarača. Mogući manji problemi sa želucem. Pođite kod gastroenterologa!

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3


Komentari
Na vrh