Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 04.09.2023.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 04.09.2023.

Ovan – Dnevni horoskop za ponedjeljak 04.09.2023.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 04.09.2023.

Posao: Nešto više pažnje valja posvetiti komunikaciji i verbalnim nesporazumima sa nadređenim osobama tokom ovog ponedjeljka.

Ljubav: Mogli biste biti svađalački raspoloženi i prema dragoj osobi, pa bi najbolje bilo da komunikaciju svedete na osnovnu.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe, piše astroputnik.com.

 

 

 

Bik

Posao: Bikovima ova radna sedmica kreće malo usporenije nego inače, zbog grešaka i propusta saradnika, ali i mogućih vaših.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, tu su već moguće neke ozbiljnije prepreke, prije svega zbog činjenice da niste na istoj talasnoj dužini sa dragom osobom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Stabilan početak radne sedmice je pred tipičnim Blizancima, da bez problema završe sve zacrtane obaveze. Nemojte se zalijetati i olako prihvatati nove obaveze, polako.

Ljubav: Vrijeme je da se ozbiljnije pozabavite pitanjima koja se tiču budućnosti vašeg ljubavnog života, posebno kada su nove simpatije u pitanju.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

 

 

 

 

 

Rak

Posao: Situacija na poslovnom planu kod pripadnika znaka Raka nastavlja se u istom, možda za nijansu jačem tempu. Možete biti pomalo nestrpljivi da preuzmete lidersku ulogu, savjet bi bio – ne žurite

Ljubav: Slobodni Rakovi, postoji mogućnost iznenadnog kontakta preko društvenih mreža, ili pak susreta sa osobom iz poslovnog segmenta.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh