Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 02.10.2023.

Dnevni horoskop za srijedu 17. april

Ovan – Dnevni horoskop za ponedjeljak 02.10.2023.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 02.10.2023.

Posao: Puni samopouzdanja i radnog elana krećete u novu sedmicu, u kojoj vas očekuju brojne profesionalne obaveze i dokazivanja na poslovnom planu.

Ljubav: Većini tipičnih predstavnika ovog znaka ljubavna dešavanja danas treba da budu prioritet. Pokažite nekim iznenadnim prijedlogom vašoj dragoj osobi koliko vam znači.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

 

 

Bik

Posao: Vrlo solidan nivo energije za početak nove radne sedmice, većina Bikova mogla bi da iskoristi, i dodatnim angažovanjem zauzme bolju poziciju u poslovnom okruženju.

Ljubav: Iako vam raspoloženje najvjerovatnije neće biti na vrhunskom nivou, ipak je ovo vrlo dobar dan da uživate u čarima obostranih pozitivnih vibracija sa voljenom osobom.

Zdravlje: Ne pretjerujte u konzumiranju vaših omiljenih poslastica.

Blizanci

Posao: Osobe rođene u astrološkom znaku Blizanaca početak radne sedmice dočekuju sa dosta novih poslovnih ideja, uz mogućnost proširenja posla, što će vam može donijeti i finansijske benefite.

Ljubav: Današnja dešavanja u sferi ljubavnih odnosa mogla bi da budu vrlo šarena. Bar jedno upoznavanje simpatične nove osobe može dan prevesti u domen pozitivnog.

Zdravlje: Pad imuniteta.

 

 

 

Rak

Posao: Prvi radni dan u sedmici Rakovima donosi povećanje obima posla ali u pozitivnom smjeru, što vam neće teško pasti.

Ljubav: Na drugoj strani ovaj dan donosi Rakovima odlične astrološke aspekte da pruže dosta nježnosti, ali i da im bude najmanje toliko uzvraćeno.

Zdravlje: Jačajte imunitet, piše astroputnik.com.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh