Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 01.07.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 01.07.

Ovan – Dnevni horoskop za ponedjeljak 01.07.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 01.07.

Posao: U novu radnu sedmicu Ovnovi bi trebalo uđu vrlo oprezno, malo zbog svoje promjenljive energije, malo zbog promijenjenih okolnosti na poslovnom planu. Budite strpljivi iako vam to nije baš  jača strana.

Ljubav: Nezadovoljstvo poslovnim segmentom, nikako nije preporučljivo da prenosite na ljubavnu sferu. Stišajte strasti.

Posao: Napetost, nervoza.

Bik

Posao: Potrebno je na samom startu da dobro procjenite prije nego  što prihvatate  obaveza za koje znate da ih je izuzetno teško izvršiti i da će vam donijeti samo dodatne probleme.

Ljubav: Promjenljivo raspoloženje očekuje vas i na ljubavnom planu. Pokušajte da izbjegnete sitne čarke i provokacije druge strane.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Blizanci

Posao: Prvi radni dan u nedjelji Blizancima donosi zastoje u realizaciji već dogovorenih poslova, prije svega zbog vaše lošije organizacije a i komunikacije sa saradnicima.

Ljubav: Vodite računa šta pričate i kome se povjeravate o detaljima svog ljubavnog života. Ne gušite sebe nekim situacijama i ljudima koji vam ne prijaju i crpe energiju.

Zdravlje: Pad energije.

Rak

Posao:  Dosta posla vas očekuje, a na vama je da odredite prioritete i pozabavite najprije završavanjem već započetih obaveza.

Ljubav: Ako se budete inatili, ne postoji šansa da budete zadovoljni. Potrebno je i da progovorite otvoreno o onome što vas muči.

Zdravlje: Moguća nesanica, piše astroputnik.com

Na vrh